מעבר לדף הבית

הסטודנטים שלנו

יונת בן חור
סטודנטית לפיזיותרפיה

“לא הייתי בוחרת מקום אחר ללמוד בו פיזיותרפיה”

הגעתי ללמוד במכללה האקדמית צפת לגמרי במקרה - ונשארתי. היום אני מודה על כך: אווירה נעימה, לימודים מקצועיים ומרצים תומכים. במחשבה שנייה, לא הייתי בוחרת מקום אחר ללמוד בו פיזיותרפיה.
אריאל דותן
סטודנטית בחוג למערכות מידע קהילתיות

“החוג עצמו מתאפיין בשיתוף פעולה פורה בין הסטודנטים ”

במסגרת לימודיי בחוג למערכות מידע קהילתיות, העשרתי את הידע האישי והמקצועי שלי בתחומים רבים, במיוחד בנושא המידע הנרחב ברשת האינטרנט, שהפכה לחלק בלתי נפרד מחיינו בעידן המודרני. החוג עצמו מתאפיין בשיתוף פעולה פורה בין הסטודנטים ששמחים לתת יד ולעזור איש לרעהו בכל בעיה.
ולדי (ולדיסלב) סלובודסקי
בוגר החוג למדעי המעבדה הרפואית

“תמיד מצאנו בקרב המרצים והסגל אוזן קשבת ותמיכה”

חיפשתי תואר שיפתח בפני דלתות לעתיד קליני ואקדמי. התלהבתי מתוכנית הלימודים שהוצגה בפני ביום הפתוח ונרשמתי למכללה בצפת. הלימודים בחוג למדעי המעבדה הרפואית לא היו קלים ונדרש מאמץ רב להצליח. אבל חשוב לי לציין, שלמרות הקשיים תמיד מצאנו בקרב המרצים והסגל אוזן קשבת ותמיכה.
עו"ד בת אל בן שושן כהן - בוגרת בית הספר למשפטים
סטודנטית לתואר מוסמך במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים

“חוויה סטודנטיאלית מקצועית מעמיקה ומהנה”

הבחירה במכללה האקדמית צפת כמוסד לימודים הייתה מבין הבחירות המוצלחות שעשיתי בחיי, ובדיעבד הייתי עושה את אותה הבחירה בדיוק. האווירה המשפחתית, מרצים מקצועיים ומצוינים והקשר הישיר עמם, כיתה קטנה ומגובשת, אגודת סטודנטים שתמיד דאגה לחדש וכל זאת לצד תמיכה מהסגל האקדמי והמנהלי
תאמר זידאן
סטודנט לתואר שני בסיעוד

“זה המקום להמשיך את התפתחותי האקדמית לתואר שני”

אחרי שסיימתי את לימודי לתואר ראשון בסיעוד במכללה, היה לי ברור שזה המקום להמשיך את התפתחותי האקדמית ומקצועית לתואר שני.

מה קורה אצלנו?

ברכות ל-610 בוגרים חדשים שסיימו בהצלחה את לימודיהם במכללה האקדמית צפת

610 בוגרים מקבלים השנה תואר ראשון לאחר שסיימו בהצלחה את לימודיהם במכללה האקדמית צפת. בין הבוגרים השנה למעלה מ- 100 סטודנטים שסיימו את לימודיהם בהצטיינות ובהצטיינות יתרה.
12/06/2019
לקריאה

הודעה לעיתונות

יום עיון של החוג לספרות אמנות ומוסיקה - "מילה צבע וצליל" במהלכו הוצגו עבודותיהם של סטודנטים וסטודנטיות בלובי ספריית בית וואהל.
29/05/2019
להמשך קריאה ותמונות
Image Alt

כתבו עלינו

המכללה האקדמית צפת התייחדה עם זכר ששת המיליונים שנרצחו בשואה בטקס מרגש שהתקיים ברחבת קמפוס 'בית וואהל', בהשתתפות ניצולי שואה מארגון 'עמך', עובדי המכללה הסגל האקדמי, סטודנטים ותושבי העיר.
02/05/2019
לחצו כאן
בואו לבקר
רח' ירושלים צפת
טלפון: 1800-344-544

דרכי הגעה למכללה:
הגעה לתחנה המרכזית בצפת באמצעות כל קו אוטובוס ומשם הליכה רגלית כ5 דקות.

טלפון ליצרת קשר:
1800-344-544