רכזת הפעולות לקידום הסטודנט במכללה האקדמית צפת:
המכללה האקדמית צפת חרטה על דגלה מצוינות אקדמית לצד שליחות חברתית.
מתוך כך, אנו מבקשים לתת הזדמנות הוגנת לכלל ציבור הסטודנטים והסטודנטיות הלומדים במכללה להשלים את לימודיהם בהצלחה מלאה, לרכוש כלים, ידע ומקצועיות תוך התייחסות ומתן מענה רחב לכלל החסמים והאתגרים, שניצבים בפניכם, הסטודנטים והסטודנטיות הלומדים במכללה, בשגרת החיים הרגילה ובשגרת הקורונה.
בדיקאנט הסטודנטים של המכללה ישנם מספר גורמים, שתפקידם לתת מענה לצרכים השונים של הסטודנטים: הלימודיים, הרגשיים, הכלכליים.
כדי לתת מענה הטוב ביותר, כל פנייה תועבר דרך רכזת הפעולות לקידום הסטודנט , ובקיצור: רכזת פל"ס
רכזת פל"ס, סגנית הדיקאנית, הגב' מירי פורת, תפנה את הסטודנטים לכל הגורמים, האמורים לסייע להם במכללה, תדאג לכך שהסטודנטים אכן יקבלו את הסיוע הנדרש במידת האפשר, תעקוב אחר התקדמות הסיוע, וכן תעמוד על הצלחת התהליך.
פניות לרכזת פל"ס יועברו דרך נציגי החוגים המרכזים את פניות הסטודנטים והמרצים בכל חוג.
במקרים בהם הסטודנטים או המרצים אינם מעוניינים לערב את החוג – ניתן לפנות באופן ישיר לרכזת פל"ס באמצעות המייל:
mirip@zefat.ac.il
ולמסור שם כמה שיותר פרטים, הכוללים את השם הלא, מספר תעודת זהות, מספר טלפון, חוג, קורס, שנה וכמובן מהות הקושי. ככל שתקדימו לדווח על הקשיים השונים - כך הסיוע יהיה יעיל יותר!
בהצלחה לכולכם!