הסבה לעבודה סוציאלית - הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית | מכללת צפת
שינוי גדול מתחיל בצעד קטן

חובה

הודעתך נשלחה

תשובה תישלח אליך בימים הקרובים
הסבה לתואר ראשון בבית הספר לעבודה סוציאלית

הסבה לעבודה סוציאלית - הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית

הסבה לתואר ראשון בבית הספר לעבודה סוציאלית

הסבה לעבודה סוציאלית: אודות

התוכנית מיועדת לבוגרי תואר, בוגר במדעי החברה /ההתנהגות/ פסיכולוגיה/קרימינולוגיה.
בוגרי הסבה לעבודה סוציאלית, תורמים לשדה העבודה סוציאלית, באמצעות ידע קודם, בשלות אישית, רקע אקדמי וניסיון במעורבות חברתית. בוגרי התכנית רוכשים "כלים" להתמודד עם האתגרים, שמציב מקצוע העבודה הסוציאלית.

המרצים שלנו בתוכנית הסבה לעבודה סוציאלית



בתוכנית משולבים מרצים בכירים, בעלי ניסיון בהוראה ובעבודת השדה. החשיפה להכשרה מעשית בשדה מתחילה משנת הלימודים הראשונה,

רמת ההוראה הגבוהה והניסיון המעשי מקנים לבוגרי בית הספר לעבודה סוציאלית יתרון בשוק העבודה.

בוגרי בית הספר לעבודה עבודה סוציאלית מועסקים בארגונים בקהילה בתחומים שונים: עבודה עם משפחות במחלקות לשירותים חברתיים, בבתי חולים כלליים, מרפאות בתחום הבריאות, בתי חולים ולנפגעי נפש, מרכזים לבריאות הנפש.

כמו כן, מקצוע העבודה הסוציאלית מקנה כישורים מקצועיים לעבודה עם ילדים , עבודה במסגרות של פנימיות חינוכיות, במרכזי הורים וילדים וכן ב בשרותי מבחן לנוער ומבוגרים עוברי חוק ובבתי סוהר.

הסבה לעבודה סוציאלית: מגוון קורסים יחודיים



תוכנית ההסבה לעבודה סוציאלית אורכת כשנתיים אקדמיות ובמהלכן הסטודנטים מקבלים טעימה מן המקצוע במגוון קורסים ייחודיים ומרתקים כגון: גדילה והתפתחות, החברה הישראלית, פיתוח מנהיגות ואקטיביזם לשינוי חברתי לצד שיטות התערבות טיפולית מתחומי העבודה הסוציאלית הקלינית. כמו כן, במסגרת לימודי העבודה הסוציאלית הם צוברים ניסיון מעשי רב כבר מתחילת הדרך, ניסיון שילווה אותם בהמשך דרכם המקצועית ויסייע להם להשתלב בשוק העבודה עם סיום הלימודים, ולתרום את מנת חלקם לקהילה בדרכים שונות ומגוונת.

במכללה האקדמית צפת, הסטודנטים לתואר ראשון בעבודה סוציאלית, עושים הסבה למקצוע בעל ערך מוסף, ומצטרפים לשורותיהם של רבים שפועלים למען שינוי אמיתי בחברה הישראלית, על מנת להיטיב עם מצבם של ילדים, נערים ומבוגרים בצמתים שונים של החיים, לעזור להם לזהות ולממש את הפוטנציאל הגלום בהם ולמצוא את מקום בחברה.

צור קשר

בתאריך 14.9.22 בשעה 19:00 : מפגש חשיפה אונליין להסבות מקצועיות לעבודה סוציאלית וסיעוד
לחצו על הקישור להרשמה
https://forms.gle/cE5dLigQfReQGb5C7
ראש בית הספר לעבודה סוציאלית
פרופ' ארנון בר און
Arnon.Ba@Zefat.ac.il
מזכירת בית הספר לעבודה סוציאלית
גב' נוי קריאף
Noyk@Zefat.ac.il
מזכירה
גב' שירה כרסנטי
Shirak@Zefat.ac.il
למתעניינים ומועמדים חדשים
1800-344-544
hahvana@Zefat.ac.il

נור קבלאן

סטודנטית בתוכנית הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית.

”החשיבות של התמיכה האישית במכללה הם מעל ומעבר“

החשיבות של התמיכה האישית והאווירה הרב תרבותית במכללה, הם מעל ומעבר לכל תיאורה, ולכל תואר אקדמי

דלית קינר

הסבה לעבודה סוציאלית

”אחת המתנות הנפלאות שיכולתי לתת לעצמי“

ההחלטה לשוב ללימודים אקדמיים אחרי עשרות שנים, היא אחת ההחלטות המוצלחות ואחת המתנות הנפלאות שיכולתי לתת לעצמי

מידע שימושי

פרופ' ארנון בר און, ראש בית הספר לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית צפת (צילום: יוני לובלינר)

פרופ' ארנון בר און

ראש בית הספר לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית צפת