מעבר לדף הבית

• משך הלימודים
    שלוש שנים אקדמיות
  • היקף הלימודים
    60 שעות שנתיות (120 שעות סמסטריאליות, שהן 120 נקודות זכות)

מה מאחד ומייחד את הסטודנטים לעבודה סוציאלית? השאיפה לעבודה עם משמעות, עבודה שתעניק להם הזדמנות לשנות הלכה למעישה את פני החברה. בוגרי תואר ראשון בבית הספר לעבודה סוציאלית נהנים מביקוש רב בשוק העבודה ומשלבים במגוון תפקידים משמעותיים בקהילה, במחלקות לשירותים חברתיים, בתחום הבריאות, בבתי החולים, בקופות החולים, ובמסגרות לבריאות הנפש, אישפוזיות וקהילתיות, בפנימיות לילדים ולבני נוער, במסגרות תיקון, בשירותי המבחן לנוער ולמבוגרים, ובבתי כלא.
תוכנית הלימודים לתואר ראשון בבבית הספר לעבודה סוציאלית מקנה ידע עיוני ויישומי בתחום העבודה הסוציאלית, והיא כוללת קורסים עיוניים, קורסים בשיטות התערבות בעבודה הסוציאלית, וכך גם הכשרה מקצועית בשדה. משך התוכנית: שלוש שנים אקדמיות, כשהחשיפה להכשרה מעשית נעשית החל משנת הלימודים הראשונה. התואר B.A. בעבודה סוציאלית מזכה ברישיון של משרד הרווחה ומאפשר להמשיך ללמוד לתארים מתקדמים. הרמה הגבוהה של ההוראה והניסיון המעשי האינטנסיבי מקנים לבוגרי בית הספר יתרון מובהק בשוק העבודה.

צור קשר

ראש בית הספר לעבודה סוציאלית
פרופ' ארנון בר און
Arnon.Ba@Zefat.ac.il
מזכירת בית הספר לעבודה סוציאלית
גב' נוי קריאף
Noyk@Zefat.ac.il
מזכירה
גב' שירה כרסנטי
Shirak@Zefat.ac.il
למתעניינים ומועמדים חדשים
1800-344-544
hahvana@Zefat.ac.il

מידע שימושי

שחר מלאכי

עבודה סוציאלית

“המכללה היא כמו הבית שלי”

אני מרגיש שהגעתי למקום הטבעי שלי. כמושבניק שגדל בסביבה חקלאית ירוקה ורגועה, המכללה היא כמו הבית שלי. סביבת הלימודים טבולה בירוק, בעצים, פרחים ושקט. פשוט כיף ללמוד באווירה כזו.

קורל יקוטי

סטודנטית לעבודה סוציאלית

“ובמקום שאין אנשים השתדל להיות איש”

מסכת אבות ב

בואו לבקר
רח' ירושלים צפת

דרכי הגעה למכללה:
הגעה לתחנה המרכזית בצפת באמצעות כל קו אוטובוס ומשם הליכה רגלית כ5 דקות.

טלפון ליצרת קשר :
1800-344-544 ---