• משפטים

חזון בית הספר

שלום רב,

הקמת בית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת היא נקודת ציון באקדמיה המשפטית. לראשונה בישראל אישרה המועצה להשכלה גבוהה לפתוח בית ספר זה במכללה ציבורית, והוא יהיה החוליה הראשונה בהכשרתם של עורכי דין.

הקמת בית הספר למשפטים בצפת היא אבן דרך בבניינו ובפיתוחו של חבל ארץ מיוחד זה, שבו שוכן מוסדנו – הגליל.

לאור זאת מוטלת על כתפינו אחריות כבדה להכשיר אנשי מקצוע מיומנים, מלומדים, נאמנים ואחראים, והם ישמשו מקור גאווה לקהילייה המשפטית בפרט ולקהיליית הגליל בכלל.

הלימודים בבית הספר למשפטים בצפת הם מקיפים ותובעניים כאחד. מטרתם לפרוס בפני התלמידים יריעה רחבה של ידע ולחשוף אותם לערכים ולעקרונות המנחים אנשי חוק.

אנו מאמינים כי לימוד אינטנסיבי, בעזרת סגל הוראה מסור התורם מידיעותיו ומניסיונו לתלמידים מעבר לשעות ההרצאה, עשוי להכשיר עורכי דין חרוצים, מקצועיים, רציניים ואמינים. אנחנו מאמינים כי אווירת לימודים פתוחה ועשירה בסביבה חברתית מגוונת, תסייע לעצב עורכי דין סובלניים ורחבי-אופקים, המכבדים כל אדם באשר הוא.

כראש בית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת אני מבקש לברך את הבאים בשעריו של בית הספר – תלמידים, מרצים, עובדים ואורחים - בברכת אחווה והצלחה.

פרופ' אמנון כרמי

הדיקאן המייסד.