• משפטים

דבר דיקאנית בית הספר

דבר דיקאנית בית הספר (הגדל)

מועמדים ללימודים בשנת הלימודים תשע"ז, סטודנטים יקרים,

לימודי משפטים במאה ה-21 מהווים אתגר אמיתי ויש בהם עניין רב ונגיעה לכל אחד מתחומי החיים שלנו. בסיומו של מסלול הלימודים שלכם אצלנו, בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת,  תוכלו להשתלב בעולם האקדמיה, בעריכת הדין הציבורית והפרטית, בהוויה העסקית בארץ ובעולם , בתקשורת ובכל תחום אחר שיש לו נגיעה ויש בו צורך בכלים משפטיים.

בבית הספר למשפטים שלנו תרכשו את ארגז הכלים הנכון לכל אלו במסגרות קטנות, במערכת שעות לימוד מרוכזת, בתמיכה אישית ובהתאמה מירבית לתחומי העניין שלכם. תרכשו ידע ויכולת ניתוח וביקורת של תאוריות משפטיות מגוונות ותינתן לכם הזדמנות אמיתית לפגוש כבר במהלך לימודיכם את הפרקטיקה כפי שהיא נראית בבתי המשפט עצמם, בפרקליטות, בסניגוריה הציבורית, בבתי חולים- בתחום המשפט והרפואה- ובעולם העסקים והמסחר המקומי והבינלאומי. במהלך הלימודים תכירו גם תיאוריות ופרקטיקות של משא ומתן, יישוב סכסוכים וגישור ותתוודעו למסורות משפטיות שונות ולמוסדות משפטיים מגוונים. כל זאת תוך הקפדה על שיח משתף, על סבלנות וסובלנות, הכרת האחר והשאיפה לעשות שימוש בכלי המשפט בדרך הטובה ביותר לחברה בה אנו חיים.

תכנית הלימודים שלנו מגוונת ומאתגרת, מאפשרת היכרות עם תחומי משפט חדשניים ורבלנטיים, והיא כוללת, לצד מקצועות הליבה, גם מגוון מקצועות בחירה וקליניקות שיאפשרו לכל אחד ואחת מכם למצוא את תחום העניין המיוחד לכם.  המרצים שלנו, כולם מומחים בתחומם, מחוברים לחיי המעשה ומכירים את המשפט על מגוון פניו ויישומיו.

בסיום הלימודים נייעץ לכם לגבי כיווני התפתחות והתמקצעות אפשריים, נסייע לכם להשתלב במשרדים המובילים ונשמור אתכם על קשר אישי צמוד ושוטף לאורך זמן.

אנו מאמינים שהצלחתכם היא הצלחתנו ונעשה הכול כדי להכשירכם בדרך הטובה ביותר למקצוע המכובד שבו אתם מבקשים להשתלב.

נשמח לראות אתכם לומדים ומתפתחים בצל קורתנו.

פרופ' תמר גדרון